We worked closely with Robert Sarver—owner of the NBA’s Phoenix Suns and the WNBA champions, the Phoenix Mercury—to design the interiors of their new basketball training facility, the Verizon 5G Performance Center. According toForbes“There may be no NBA practice facility transformation as profound as the Suns. The team is moving from the basement of the 1992-built downtown arena into the modern, spacious confines of a facility in the shadow of Camelback Mountain.”

With the goal of optimizing performance and maintaining powerhouse teams, the facility is designed to support the “whole player” both on and off the court—anticipating physical needs, from all aspects of training to recovery and nutrition, as well as mental and emotional needs, from moments of relaxation and solitude to opportunities for group activities that will help build the type of off-court camaraderie that translates to game day success.

“这家工厂的目的是帮助我们的球员成为他们最好的,”凤凰萨弗,凤凰斯兰斯所有者说。

Crucially, the facility was also designed as a cradle for game-changing technology. The intelligent design of the new environment can be seen in the intentional integration of both high-tech and low-tech solutions. Embodying the Suns organization’s commitment to driving innovation in sports technology and the player experience, cutting edge biotech sensor and information capture systems by the facility’s namesake, Verizon, have been incorporated into the new training spaces.

It was important to the organization that the facility be a healthy environment, with high expectations of indoor air quality. One aspect of how this was accomplished was by tying the players’ lockers into the air exhaust system, thereby optimizing air supply to the locker rooms (and freshness of the lockers) by allowing fresh air to flow in through the graphic perforations on the locker doors, with odor and stale air managed via silent and continuous direct exhaust.

The design aesthetic throughout is at once understated and impactful, reflecting the combination of finesse and power representative of Phoenix’s professional basketball teams. The rawness of exposed concrete, metal, and wood is juxtaposed with refined accents of marble and velvet, while leathers and suedes provide a subtle nod to the sport of basketball. The color palette draws on Suns and Mercury brand colors to create an atmosphere that is a direct reflection of their team identity.

Programmatically, all roads lead to basketball in the new building. Two regulation sized courts form the center of gravity for the facility, with all other spaces flanking them. At court level, a spacious gym shared by both teams opens directly onto the courts, fully equipped with weight training and cardio equipment that has been custom made to fit the extraordinary height of professional basketball players. In a neat twist, a glass wall in the back of the gym can be peeled away, creating a seamless connection to a private lawn, allowing players to safely take part of their training outdoors while fresh air and sunshine flow freely into the space. The gym also features a courtside training and rehab area for the Suns team, with taping stations and physiotherapy benches; a frosted glass privacy wall encloses the hydrotherapy room, with hot and cold plunge pools, as well as an aquatic therapy and training pool with underwater treadmill. A similar courtside training and rehab room, complete with hydrotherapy room, locker and bathrooms are located on the opposite side of the court for dedicated use of the ladies of the Mercury team.

楼上,工作区和会议室俯瞰着法院,确保在会议中工作时,所有的眼睛都在字面上。当太阳和水银团队没有照顾播放的业务时,他们可以撤退旨在促进安慰的公共空间。一个大型开放式的教学厨房和家庭式餐桌,带座位的每个球员都流入一个带巨大的电视屏幕的迷人客厅。一个理发店,游戏室和高尔夫模拟器都源于这屋顶的放松和娱乐。这些空间的有目的的布局和设计旨在为球员之间的粘接和辅导的有机时刻创造机会。

选择耐用性和舒适性,以及审美选择的家具和饰面,从舒适的别致的客厅氛围和精品酒店的轻松豪华大厅吸取。

与简单性和卫生,设施has been designed to offer players and staff alike a “touchless journey” through the building—forgoing doors in some areas, with intentional layering of spaces providing privacy where it’s needed and, when paired with custom graphic elements, creating dramatic moments of arrival and inspiration.

整合整个建筑物的策划图形时刻有助于创建一个凝聚力的品牌环境。定制安装包括霓虹灯和LED标牌,尺寸墙图形,跨储物柜的图形穿孔等。动态执行从团队的徽标和品牌中使用大胆​​的颜色和形状,以及罢工的沙漠景观,迷人的用户,培养骄傲,能源,团队精神和动机感。