在107000个SF克里夫酒吧总部转变原来的二战阀门制造工厂到工作场所的避风港,在克利夫酒吧及公司,有机运动营养食品和健康小吃的领先制造商的户外运动爱好者。空间庆祝重新改编仓库固有的自然光线和体积空间,同时捕捉的企业文化,并通过biophilic室内设计员工连接到室外。From custom door pulls made from repurposed bike frames to the largest smart solar array in North America—which provides most of the office’s electricity needs—the adaptive reuse focuses on Clif Bar’s core values to sustain its brands, its business, its people, its community, and the planet. The LEED Platinum® for Commercial Interiors headquarters features an open office working environment, a research and development kitchen, an employee wellness area, on-site childcare, theater space, and a café. Building upon the previous expansion completed in 2012, ZGF completed an additional 43,000 SF second-floor expansion project in 2018. Other program elements include a café/coffee bar, bicycle parking, a fitness area, quiet rooms, and a large conference room with advanced AV capabilities.

制造

即通过了其使用寿命运动器材重新利用自行车,皮划艇,滑雪板,冲浪板和现在作为艺术品悬挂在天花板上。这些艺术安装是ZGF设计团队和克利夫酒吧的独特合作组织,并在现场组装代表在自然界中发现的形状,如螺旋,彗星和荷花。

每一个艺术作品是一个现场实验中,通过一个内部艺术家/模型制造商开发了一种完全工程,计算机建模的概念开始。例如,皮艇螺旋到位,以达到预期的效果,并在自行车彗星自行车被动态地纺出了系统从与不锈钢丝悬挂在天花板上,并升高,并被移位以实现期望的结果。在寻路各挂艺术作品助攻,讲述了一个关于克里夫酒吧员工或赞助的运动员的故事。

出版物